Zoek jij een ruime werkplek in een inspirerende omgeving?

Aan alle creatieve makers en ondernemers uit de omgeving Utrecht: Ben/ken jij creatief talent op zoek naar een nieuwe werkplek? Lijkt het je leuk om jouw eigen nieuwe werkplek te creëren in een omgeving van creatievelingen? Denk je in mogelijkheden en weet jij wel raad met een loods van maar liefst 700m2? Vanaf 1 december hebben wij werkplekken vrij.  We hebben drie nieuwe plekken beschikbaar!

Dit wil ik!

Praktische info

  • De loods ligt in Bilthoven en is goed bereikbaar op de fiets (27 min van het Neude), met de trein (9 min van Utrecht Centraal) en per auto (15 min).
  • De prijs voor je werkplek hangt af van het aantal m2 die je wil gebruiken en stellen we vast in overleg
  • We hebben plekken beschikbaar van 21m2, 45m2 en 70m2
  • Voorzieningen elektriciteit, water, verwarming zijn aanwezig
  • De loods is een onderdeel van Buro Lou en staat op een enorme buitenterrein met terras en volop zongelegenheid.
Dit wil ik!

Samen met andere artiesten en creatieve ondernemers hebben we de loods omgetoverd tot een inspirerende en creatieve hub!

Buro Lou

Op tien minuutjes lopen van het station in Bilthoven, pal naast de lokale brandweer, vind je er Buro Lou. Vroeger deed dit gebouw dienst als politiebureau, nu geven er meer dan 40 ‘dienders’ invulling aan creatieve en maatschappelijke initiatieven in en met de buurt. Zo vind je er onder andere ‘de Bakkert’, die heerlijke verse broden bakt en ‘House of toast’ voor eerlijke versnaperingen en lekkere koffie. Bekijk de website voor een sfeerimpressie: www.burolou.nl

Wil jij een werkplek bij Watdajel?

Heb je zin gekregen om dit avontuur met ons aan te gaan en zie je het voor je om je eigen werkplek in deze creatieve omgeving te hebben? Stuur dan per direct een mail met je motivatie, je visie en wat je doet naar info@watdajel.com

En hopelijk zien we je snel bij de loods!

Contact