Watdajel activiteiten

Over Watdajel

Watdajel heeft in de afgelopen vijf jaar naamsbekendheid opgebouwd in de evenementenwereld van Utrecht door publieksevenementen te organiseren gericht op Kunst & Muziek in monumentale panden, zoals het Muntgebouw en Stadschouwburg Utrecht.

Creatief talent

Zowel professionele als getalenteerde startende kunstenaars willen we kansen bieden zich te ontwikkelen door te exposeren en op te treden. Wij willen als een medium/platform dienen voor cultuurmakers om potentieel creatief talent te stimuleren.

Ons streven is dat makers rondom Utrecht het culturele centrum weten te vinden om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Zo wordt het culturele centrum een hub waar kunst floreert, transformeert en inspireert.

Onze evenementen

Watdajel organiseert al een aantal jaren verschillende evenementen zoals: het Mantis festival, Watdajel festival en het Komische festival in Utrecht.

Bij onze evenementen is het doel om op monumentale locaties de schoonheid van de beeldende kunst, de kracht van muziek en performances te combineren.

Tegelijkertijd ontstaat er een platform voor creatief talent, en laten we de bezoekers op een speelse manier kennismaken met kunst & cultuur.

Ruimte nodig voor jouw eigen workshop, of Kunst project.

Wij stellen ruimte beschikbaar om te huren in onze Watdajel loods! De loods in Bilthoven is geschikt voor verschillende activiteiten zoals , tentoonstellingen, exposities, fotoshoots, filming etc.