Categorie

Datum

10 jun 2021
Expired!

Tijd

1:00 pm - 3:00 pm

Kosten

€25,-

Sculpture Block

Met onze kunstworkshop Sculpture Block word je binnen no time een echte vormgever. In plaats van hout, steen of klei werken we tijdens deze workshop met een totaal nieuw product: Sculpture Block. Met dit vernieuwende materiaal leer je volgens een bepaalde techniek vormgeven en ontwerpen. Met zijn veelzijdige karakter maakt dit een unieke, creatieve workshop voor jong en oud.

Samen met Jan-Willem Krijger, kunstenaars en ondernemer van Sculpture Block, leer je in 2 uur ontwerpen met dit ‘high density foam’. Met zijn 30 jaar aan ervaring zal Jan-Willem jullie meenemen langs alles wat Sculpture Block te bieden heeft. Verschillende technieken zullen aan het licht komen in jullie begeleiding naar een sculptuur.

Bij Watdajel vinden we het belangrijk dat kunst toegankelijk wordt, en niets is mooier dan dit te doen via een creatieve kunstworkshop. Doordat je geen artistieke ervaring nodig hebt maakt dit een leuk uitje voor iedereen. Ervaar hoe divers en makkelijk het materiaal ingezet kan worden en te hanteren is. De mogelijkheden met Sculpture Block zijn eindeloos, van grote sculpturen naar zeer gedefinieerde vormen, laat je verrassen!

Wij zorgen voor de materialen, gereedschap en een veilige werkomgeving.

➳ Praktische Informatie

  • Deelname is €25,- per persoon (prijs onder voorbehoud)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Beperkt aantal plekken beschikbaar ivm RIVM protocol
  • Materiaal en gereedschap inbegrepen

➳ Waar en wanneer:
zaterdag …. mei
Eendrachtlaan 10,
3526 LB, Utrecht
Tijd: 13:00- 15:00

Go to Top