Datum

25 jun 2021
Expired!

Tijd

3:00 pm - 6:00 pm

Kosten

€0,-

Expositie: open call voor artiesten

Email om aan te melden

 

Watdajel viert de creativiteit. Het liefste samen met jullie, cultuurmakers uit Utrecht. Daarom roepen wij alle kunstenaars uit Utrecht op om zich aan te sluiten bij het Watdajel collectief!

Kom mee doen met onze maandelijks wisselende expositie op het Watdajel hoofdkwartier, onze creatieve werkplek van 300m2 die verscholen gaat achter de spiegelende ramen van het Benelux Gebouw.

Elke laatste vrijdag van de maand komen we samen met geïnteresseerden en geven we onze eigen expositie vorm. Denk buiten de lijntjes, niets is te gek. Wij bieden je een ruime, creatieve omgeving waar jouw werk ontdekt kan worden.

Je krijgt een maand de tijd nieuw werk te maken of uit te zoeken.
De werken blijven een maand op locatie staan en kunnen worden bekeken en verkocht aan de bezoekers van onze andere activiteiten. 

Of je nou een beginnende kunstenaar bent of een door de wol geverfde artiest. Juist de ontmoeting tussen verschillende disciplines, mensen en werken is in onze ogen inspirerend en waardevol.

Naast deze expositie organiseren we een tal van activiteiten op onze creatieve locatie en zo krijgt jouw werk een divers publiek voorgeschoteld. Je mag je werk vrij verkopen en de opbrengst is volledig voor jou.

➳ Praktische Informatie

  • Deelname is gratis
  • Meld je aan met je naam, kunstdiscipline en portfolio
  • Het werk dat je aanlevert is en blijft van jou
  • De opbrengst van een eventuele verkoop mag je zelf houden
  • Deze activiteit is bedoeld voor artiesten, bezoek mag op een ander moment

➳ Waar en wanneer: 

Iedere laatste vrijdag van de maand
Eendrachtlaan 10,
3526 LB, Utrecht
Tijd: 15:00- 19:00

Go to Top