Categorie

Datum

15 mei 2021
Expired!

Tijd

1:00 pm - 6:00 pm

Kosten

€25,-

Experimenteel Bloemschikken

Email om aan te melden

 

Watdajel haalt dit seizoen de lente in huis met onze nieuwe workshop: Experimenteel Bloemschikken. Het is officieel lente en dat betekent dat Utrecht volop in bloei staan, en niks is mooier om dat te vieren.

Tijdens deze nieuwe workshop van Watdajel leer je in 1 dag je eigen bloemstuk maken. Samen met Mireille en Femke gaan jullie aan de slag met verschillende settings, upcycling en technieken binnen het bloemschikken.

In een beperkte groep van max 7 personen zullen we jullie ontvangen op het hoofdkwartier van Watdajel. Gewapend met een diverse variatie aan bloemen en planten helpen wij jullie je innerlijke flora en fauna te ontdekken. Laat je inspireren door je omgeving en elkaar en leer ook onverwacht nieuwe materialen kennen. Zo maken we ook gebruik van producten die een tweede leven verdienen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe skills en een aantal prachtige bloemstukken voor thuis.

Creëer de mooiste hangende bloemstukken met kippengaas, of laat je verrassen door minder bekende planten of grassoorten. Wellicht hou je het klein met geperste bloemen of ga je out of the box voor bloemschikken in epoxy.

Wij zorgen voor materiaal en een veilige werkomgeving maar schroom niet om ook zelf materialen en objecten mee te nemen. Niks is te gek, zolang jij maar lekker uit de voeten kan.

➳ Praktische Informatie

  • Deelname is €25,- per persoon
  • Eigen materiaal meenemen mag, en raden wij zeker aan!
  • Beperkt aantal plekken beschikbaar ivm RIVM protocol
  • Doe alvast research. Wat wil je maken, wat is je concept? Dan kan je meteen lekker aan de slag.

➳ Waar en wanneer: 

zaterdag 15 mei
Eendrachtlaan 10,
3526 LB, Utrecht
Tijd: 13:00- 18:00

Go to Top