Laden Evenementen

Afrikaanse dans

Kom lekker Afrikaanse dans leren van John Kayongo! Op donderdag 10 en 17 december organiseren we een Afrikaanse dans workshop bij het Watdajel Hoofdkwartier. Het zullen energieke avonden worden, waarbij er veel wordt gedanst en er een tribe gevoel wordt gecreëerd.

‘Like trees deeply rooted, which cannot survive without earth, life without dance cannot exist.’
Wij ontvangen je graag een halfuurtje eerder met lekkere thee, je bent na de les ook welkom om halfuurtje te blijven hangen voor de Watdajel vibess!

Wij volgen natuurlijk ook de corona maatregelen op, dus er kunnen maximaal 15 mensen meedoen, reserveer snel jouw plek 🙂

Over John
John Kayongo is geboren en getogen in Nairobi (Kenia) met Ugandese roots en was al op jonge leeftijd een succesvol danser. Na zijn studie Antropologie kreeg hij de unieke kans om naar Nederland te komen om een opleiding Moderne dans te volgen aan de School voor nieuwe dansontwikkeling in Amsterdam.

Studio LionPaw
In 2006 richtte John dansschool Studio LionPaw op in Utrecht. Inmiddels geeft hij al vele jaren enthousiast les in Afrikaanse dans en staat hij bekend om zijn gedrevenheid en wilskracht anderen in zijn energie te laten delen. De verhalen over Afrikaanse rituelen bij de dansen geven de danslessen een extra dimensie.

We zien jullie graag snel weer bij het Watdajel Hoofkwartier.

Saludos,

Team Watdajel & John Kayongo

Prijs per les en rittenkaart:

  • €12,50 per les
  • €25,-. (voor 2 lessen)

Docent: John Kayongo

Meld je aan via de mail: info@watdajel.com