Watdajel festival
Ga met ons op een visuele reis vol extatisch geluid, vreemde performances en ziel-strelende vibes. Open de deuren naar een plek waar de zon meestal schijnt, het ritme je inpakt en de beat je platlegt.

Ons brede aanbod bestaat uit zowel muzikanten als kunstenaars uit verschillende genres en culturen. Er is muziek te horen met elektronische, organische en etnische invloeden. Zowel Afrobeat als Cumbia maar ook Techno, Reggae, Blues en Jazz, performance art, spoken word, moderne dans, theater, acrobatiek, fotografie en beeldende kunst.

Mantis festival
Mantis Festival combineert twee kunstvormen op monumentale locaties; de schoonheid van beeldende kunst en performances, gecombineerd met de kracht van muziek. Allemaal op één plaats en tijd.
Mantis streeft door het organiseren van evenementen naar het creëren van verbinding tussen mens en maatschappij. Wij geloven dat het delen, beleven en scheppen van kunst mensen bij elkaar brengt en de maatschappij aanvult.
Het Mantis Festival betoverde tweemaal het Muntgebouw. De volgende editie zal gaan plaats vinden in de Stadsschouwburg!

Kosmische festival

Een intergalactische storm van elektronische muziek vol ritme en geluiden vanuit alle hoeken van de kosmos. Waan je in een wereld vol nieuwe sterrenstelsels en dans voorbij de milky way.
Kosmische is een intiem festival op de meest onaardse locaties van Utrecht. Een nacht vol vallende sterren en asteroide waarin we vieren dat we op deze mooie planeet mogen dansen.

Op deze ruimtelijke avond zal er veel gedanst worden op de beste elektronische klanken van bekende DJ’s. Kosmische is een plek waar kunst en muziek samenkomen tot een cultureel festival. Met verrassende performance art en spetterende optredens wordt dit een indrukwekkende ervaring voor iedere astronaut.

Kosmische is een ode aan de aarde en zijn pracht en daarom vinden wij het belangrijk dat we nadenken over het milieu en de impact die wij als mensen hebben op planeet aarde.