Categorie

Datum

07 mei 2021
Expired!

Tijd

3:00 pm - 9:00 pm

Kosten

€15

Üpcycle kleding event

Email om aan te melden

 

Na onze eerste succesvolle kledingruil in september komt Watdajel nu terug met een nieuwe editie! Wij geloven in de kracht van circulariteit en zoeken naar manieren om hier als organisatie bewust mee om te gaan.

In een wereld waarin fast fashion nog steeds veel negatieve impact uitoefent op de kledingindustrie, vinden wij dit soort initiatieven nodig om verandering te creëren.

Het doel van deze bijeenkomst is dat we samen met jullie ontdekken hoe we circulariteit terug kunnen brengen in onze kledingkasten.

Tijdens dit evenement kun je je seizoenskleding een tweede leven geven tijdens onze kledingruil. Daarnaast staan er verschillende kraampje die gericht zijn op het thema circulariteit. Upcycle je kleding door middel van bijvoorbeeld tie dyen, leer de Kintsugi techniek of maak een tas van die ene te grote blouse.

Onder het genot van een hapje en drankje en muzikale begeleiding nodigen we jullie graag uit op het Watdajel hoofdkwartier.

➳ Praktische informatie

  • Neem maximaal 5 van je mooiste kledingstukken mee om te ruilen. Het aantal kledingstukken dat je wilt upcyclen is onbeperkt.
  • We werken ook met een fast fashion kwaliteitscheck. Dit houd in dat merken als Shein, Zaful, Romwe, Primark niet door de keuring komen 😉
  • De kleding graag schoon, gewassen, zonder gaten of vlekken, niet gekrompen/ verwassen/ versleten. Dit wordt gecheckt bij de inleverbalie!
  • De kleding is seizoensgebonden (lente/zomer)
  • Kleding niet geruild/over? Neem het weer mee naar huis
  • Beperkt aantal plekken beschikbaar ivm RIVM protocol

➳ Waar en wanneer:

zaterdag 7 mei
Eendrachtlaan 10,
3526 LB, Utrecht
Tijd: 15.00- 21.00
€15,-

Go to Top