Mireille de Kant

productieleider

Bij Watdajel vieren we de creativiteit! Door creatieve mensen bij elkaar te zetten en ze de vrijheid te geven om te maken,  heb ik zoveel mooie dingen zien ontstaan. Ik schrijf, verzamel, verbind, motiveer en structureer. Het meeste kijk ik uit naar de realisatie van onze plannen voor het culturele centrum!
Met mijn Antropologische achtergrond is mijn doel om de diversiteit binnen onze programmering en projecten te waarborgen.

contact: mireille@watdajel.com

Jesus Portal

creatief directeur

Ik ben een creatieve evenementenorganisator en een kunstenaar in hart en nieren. Ik ben opgegroeid in Lima, Peru. Ik begon met Watdajel in Lima en . organiseerde veel verschillende evenementen, zowel in Zuid-Amerika als in Europa. In 2010 verhuisde ik naar Utrecht. Mijn rol binnen Watdajel in onze organisatie is creatief directeur waar ik verantwoordelijk ben voor het bouwen van de community

contact: info@watdajel.com

Over Watdajel

Watdajel organiseert al een aantal jaren verschillende evenementen zoals: het Mantis festival, Watdajel festival en het Komische festival in Utrecht.

Bij onze evenementen is het doel om op monumentale locaties de schoonheid van de beeldende kunst, de kracht van muziek en performances te combineren.

Tegelijkertijd ontstaat er een platform voor creatief talent, en laten we de bezoekers op een speelse manier kennismaken met kunst & cultuur.