! ! OPROEP ! !

Aan alle CREATIEVE MAKERS uit de omgeving Utrecht:

Ben/ken jij creatief en op zoek naar een nieuwe werkplek?
Lijkt het je leuk om jouw eigen nieuwe werkplek te creëren in een omgeving van creatievelingen?
Denk je in mogelijkheden? & weet jij wel raad met een loods van maar liefst 700m2?

Lees dan verder en ga met ons een nieuw avontuur aan!

Wij zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze grote loods in Bilthoven willen gebruiken en inrichten. We willen graag samen met andere creatieve ondernemers de loods omtoveren tot een inspirerende, creatieve hub. Denk aan kunstenaars, creatieve ondernemers, workshophouders: kortom mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector. Wij richten ons speciaal op deze groep vanwege het doel dat wij zelf voor ogen hebben: het realiseren van een cultureel centrum.


CULTUREEL CENTRUM

Centraal in alles wat wij doen staat verbinding. Niet alleen met elkaar, maar ook tussen verschillende disciplines en mensen uit verschillende werelden.

Er zullen (ZODRA HET WEER KAN!!) allerlei verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd worden op het gebied van kunst en cultuur. De inrichting van de loods zal gaan bestaan uit Üpcycle meubilair, in de geest van circulariteit. Verder realiseren we er een werkplaats, keuken en huiskamer in de Watdajel sferen. Hiervoor verwachten we zo’n 300m2 ruimte nodig te hebben en dat betekent dat er nog bijna 400m2 ruimte over is en….die delen we graag met jou!

PRAKTISCHE INFO

– De prijs voor je werkplek hangt af van het aantal m2 die je wil gebruiken en stellen we dus vast in overleg

– De oppervlakte van de loods beslaat rond de 700 m2

– Alle voorzieningen (elektriciteit, water, verwarming) zijn aanwezig

-De loods is beschikbaar vanaf 1 juni 2021
– De loods is een onderdeel van Buro Lou en staat op haar enorme buitenterrein met terras en volop zongelegenheid

BILTHOVEN & BURO LOU

Bilthoven ligt in een prachtige bosrijke omgeving en is goed bereikbaar op de fiets (27 min van het Neude), met de trein (9 min van Utrecht Centraal) en per auto (15 min).

Op tien minuutjes lopen van het station in Bilthoven, pal naast de lokale brandweer, vind je er Buro Lou. Vroeger deed dit gebouw dienst als politiebureau, nu geven er meer dan 40 ‘dienders’ invulling aan creatieve en maatschappelijke initiatieven in & met de buurt. Zo vind je er onder andere de Bakkert, die heerlijke verse broden bakt en House of toast voor eerlijke versnaperingen en lekkere koffie. Kijk op de site voor een sfeerimpressie: www.burolou.nl

CONTACT

Heb je zin gekregen om dit avontuur met ons aan te gaan en zie je het voor je om je eigen werkplek in deze creatieve omgeving te hebben?

Ben je benieuwd of dit wat voor jou is?

Stuur dan per direct een mail met je motivatie, je visie en wat je doet naar info@watdajel.com