Watdajel Art

Watdajel Art is een evenement dat ongeveer elke drie maanden in de omgeving van Utrecht georganiseerd wordt. Het is een festival in beweging dat verschillende kunstdisciplines combineert. Hierdoor krijgt het publiek de kans om een groot aanbod aan kunst te bezichtigen op locatie.

 

Het bij elkaar brengen van verschillende kunstdisciplines als street art, fotografie, schilderkunst, installaties, dans, theater en audio visuals muziek, creëert een vernieuwend en verassend evenement. Voor de bezoekers is Watdajel Art een creatieve beleving.

 

Lima – Utrecht

Jesùs Portal is de initiatiefnemer van Watdajel Art en heeft het concept in 2005 bedacht in Lima, Peru waar hij toen woonde. Hij organiseert zowel in Lima als in de omgeving van Utrecht exposities en feesten om kunstenaars en artiesten een platform te bieden.

 

Kunstenaars en artiesten komen via het Watdajel Art event in contact met mogelijke klanten en kunnen hun werk misschien wel verkopen en hun netwerk vergroten. Op het event is er plek voor ongeveer dertig kunstenaars die hun werk willen laten zien.

 

Exposeer je werk op het Watdajel event

Ben jij een kunstenaar, of een Utrechtenaar met talent en wil je je werk laten zien aan het publiek van Watdajel? Stuur dan een mailtje naar info@watdajel.com.